Tuinonderhoud - GG Hoveniers

Houtweg 3a
8167 PJ Oene
06-19784447
K.v.K. 57402027
BTW ID NL002266654B63
IBAN NL57 RABO 0103623159
E-Mail info@gghoveniers.nl
Houd uw telefoon horizontaal !
Ga naar de inhoud

Wat is er mooier om te kunnen genieten van een mooie tuin. Om er van te kunnen genieten is het belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Door regelmatig tuinonderhoud voorkomt u het verwilderen van uw tuin en kunt u er lang plezier van hebben. Tuinonderhoud is in feite het hele jaar door nodig. In het voorjaar  ontwaakt uw tuin uit de winter en kan daarbij wel wat ondersteuning gebruiken. Vaak bemesten, snoeien, plaatsen we nieuwe beplanting en verticuteren we uw gazon. In de zomer richten we ons op het gras maaien, onkruid verwijderen en snoeiwerk aan hagen uit te voeren. In het najaar kunnen we uw tuin winterklaar maken, door bomen, struiken en hagen te snoeien en het verwijderen van uitgebloeide bloemen en planten, het verwijderen van blad en het aanplanten van nieuwe bloembollen of planten. In de winter bestaat het onderhoud voornamelijk uit snoeiwerk, bomen kappen en sneeuwruimen.

Wat voor tuinonderhoud kunnen wij voor uw doen?

Schoonhouden
Het netjes maken van uw tuin door te vegen, te blazen, te harken, bladeren te verwijderen, tegels schoon te maken of uw terras te reinigen.

Snoeien
Het snoeien van bomen, planten, struiken, hagen of andere beplanting in uw tuin. Ook het weghalen van bomen of grote struiken is voor ons geen probleem.

Bestrijden van onkruid
Het bestrijden en het verwijderen van onkruid tussen uw bestaande beplanting of in het gras of tussen de tegels en terassen in uw tuin

Bemesten
Het bemesten van uw tuin of gazon zorgt voor meer voedingsstoffen in de bodem, waardoor planten, bomen, struiken en gras beter zullen groeien.

Gazon onderhoud
Uw gazon in topconditie houden door het gras te maaien, te verticuteren, bij te zaaien, kalk te strooien en onkruid te verwijderen.

Vijveronderhoud
Het schoonmaken van uw vijver en het aanbrengen of verwijderen van waterplanten of het vervangen van de vijverfolie bij lekkage.

Kappen van bomen
Het snoeiwerk aan bomen of het kappen van bomen verzorgen wij ook, evenals het verwijderen, verpulveren van de stronk en het weer glad afwerken van de plek waar de boom gestaan heeft.

Hoveniers weten welke werkzaamheden in welke periode van het jaar uitgevoerd moeten worden en we beschikken daarnaast ook over de juiste kennis en ervaring om de werkzaamheden correct uit te voeren. Wanneer u besluit om een  hovenier in te schakelen, dan is het verstandig om uw tuin regelmatig te laten onderhouden. Op deze manier voorkomt u achterstallig onderhoud, en daarmee bespaart u op de totale kosten. Wij werken ook met onderhoudscontracten, hierin wordt vastgelegd welke werkzaamheden worden uitgevoerd, en u betaald dan een vast bedrag per jaar of per maand. Vaak betaalt u op deze manier een lager tarief, en natuurlijk bent u zo ook het hele jaar door verzekerd van een goed onderhouden tuin.
Terug naar de inhoud