Straatwerk - GG Hoveniers

Houtweg 3a
8167 PJ Oene
06-19784447
K.v.K. 57402027
BTW ID NL002266654B63
IBAN NL57 RABO 0103623159
E-Mail info@gghoveniers.nl
Houd uw telefoon horizontaal !
Ga naar de inhoud

De prijs  van een terras of straatwerk is sterk afhankelijk van welk soort tuintegels u wilt laten leggen en in welk soort verband. Zonder een inventarisatie zijn de kosten niet exact aan te geven.
Zelf bestrating aanleggen?

Daar komt meer bij kijken dan u denkt. Bijvoorbeeld het moeten ophogen van uw verzakte voor- of achtertuin en het leggen van betonbanden om verzakking tegen te gaan. Het op maat maken van grote tegels om het mooi passend te maken. Het juiste afschot voor het regenwater dat weg moet lopen zodat uw tuin niet blank komt te staan. Het aanleggen van bestrating kost veel lichamelijke energie. Bestratingswerk is een zware klus. Er komt ervaring en specialisme bij kijken.

Wij kunnen alle soorten bestrating aanleggen. Ons straatwerk is strak en we zijn flexibel. Ook kunnen wij allerlei soorten tegels leveren en verwerken. Ook een trapje, betegelde paden, een pergola, groot terras, een zitkuil, strak afgewerkte bloembakken, een trampoline inbouwen of de fundering voor een schuurtje is voor ons geen probleem. Wij proberen uw idee te realiseren.
Terug naar de inhoud